18 Nisan 2009 Cumartesi

REKLAMMATİK

İnternet kullanıcılarına reklam izleterek para kazandıran ilk platform olarak yayına başlayan Reklammatik, reklam filmlerini seven ve izlemekten hoşlanan herkes için potansiyel bir site olarak, ilerki zamanlarda karşımıza çıkacak gibi gözüküyor. Artık ailecek hem reklam izeleyeceğiz hem de para kazanacağız.

Reklammatik, reklamlardaki kalitelerle gelecek vaat ediyor. Büyük markaların reklamlarının bulunması bize bu siteyle çalışmamız için yeteri kadar güven veriyor. Zaten sitenin bir diğer amacı da firmaların kendi reklamları hakkında hedef kitlelerine ne kadar başarılı hitap edebildiklerine dair bilgi edinmek.

Gelelim ne kadar kazanacağınıza. 1.000 puan 1 YTL anlamına geliyor. Bu durumda 4 reklam seyrederek 32 kuruş kazanıyorsunuz. Başkasının davetiyle üye olduğunuz takdirde de 500 puan hem kazanıyorsunuz, hem de kazandırıyorsunuz.

Sistem henüz çok yeni olduğu için reklam sayısı çok az ama daha önce de belirttiğimiz gibi hem reklamların kalitesi hem de tasarım oldukça güven veriyor. Bir de üstüne ek olarak bu iş için hiçbir ücret ödememeniz gerektiğini düşününce en azından denemek ve arada bir çıkacak reklamları kontrol etmemek için hiçbir sebep yok.

Bu arada sistemin nasıl işlediğinden de bahsedelim. Üye oluyorsunuz ve size bir davetiye maili geliyor. Gerekli bilgileri dolduruyorsunuz ve üyeliğiniz kabul edilirse şifreniz mailinize yollanıyor. Bu arada sistemden yararlanmak için 15 yaşınızı doldurmanız gerektiğini belirtelim. Daha sonra reklamları seyretmeye başlıyoruz, reklamların ortasında bir kod görüyoruz, sizin reklamı izlediğinizden kesin emin olmak için bu kodu ilgili yere girmeniz isteniyor. Kodu girdikten sonra belirtilen puan hesabınıza ekleniyor. Ayrıca reklam için yorum yazdığınız takdirde de hesabınıza puan ekleniyor. Reklammatik sitesinde yazana göre ilerki günlerde reklamları izleme, yorumlama, değerlendirme, banner tıklama ve anket doldurma gibi bir çok faaliyete katılarak para kazanmak mümkün olacak. İşte kazanmak bu kadar kolay.

Üye olup hemen kazanmaya başlamak için aşağıdaki resme tıklamanız yeterlidir.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder