17 Nisan 2009 Cuma

BAŞKALARINI NASIL ÜYE YAPARIM



Site içerisinde anlatmaya çalıştığım bir konu için gelen mailler yüzünden daha ayrıntılı bir açıklama yapma gereği duydum. Depacco kullanıcıları başkalarını nasıl üye yapacak ve bundan nasıl gelir elde edecek???

ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

Öncelikle menüden Referrals Tools bölümüne girin. Hemen URL sekmesinin altında bir kod göreceksiniz. üye yapmak istediğiniz kişilere bu URL yi İnternet Explorer'ın adres satırına kopyalayıp yapıştırmalarını ve Enter tuşu ile bu linkten üye işlemine "Nasıl üye olacaksınız?" ölümünde anlattığım gibi devam etmelerini sağlayın.

Bu şekilde üye yapmış ve o kişinin kullanıcı adını kendi downline bölümünüzde göreceksiniz. Eğer göremiyorsanız; üyelik işlemini doğru yapamadığını anlamalısınız. Sorunun nerde olduğunu kendisine sorabilir ve daha fazla yardımcı olarak üye olmasına yardımcı olabilirsiniz.


Peki bu durumdan ne kadar gelir elde edeceksiniz? Her üye yaptığınız kişi size ekstra 20 € kazandırıyor. Ayrıca bu üyenin tıklamaları sonucunda elde ettiği gelirden %30 ekstra kar elde ediyorsunuz. Bundan ne kadar kaznadığınızı Transaction bölümündeki Downline Earnings bölümünden takip edebiilrsiinz. Gelir elde ettikçe oradaki meblağ değişecektir.

Sizin altınızda üye yaptığınız kişiler bu %30 luk farkı ceplerinden ödemiyorlar. Yani onların bu konu ile alakası yok. Bu ödemeyi tamamen Depacco yapıyor.
ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAÜYE OLMAK İÇİN TIKLA


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder