17 Nisan 2009 Cuma

Dikkat !!!! Biriktirdiğiniz paralar uçabilir...

Yeni bilgilerle yine karşınızdayız. Başlık hayli etkili değil mi?

Eğer dikkatli davranmazsanız bu gerçekle yüzyüze kalabilirsiniz...

Hepimiz nasıl olurda bu minimum biriktirilmesi gerekn parayı en çabuk şekilde biriktirebiliriz diye düşünüp duruyoruz. Türklüğümüzden gelen kıvrak zekamızı eminim ki; bu işin içine olabildiğince fazla koymaya çalışmışızdır. Sizde haklısınız. Meblağ çok yüksek ve biriktirilmesi için biraz zamana ihtiyaç var. E Türkiye'de yaşadığımızdan hepimizin acil parayada ihtiyacı var... :)

Fakat üzülerek belirtmeliyim ki; Depacco bizim bu kıvrak zekamızı alt edebilmek için gayet sağlam önlemler almış. Yakın zamanda 6237.50€ su bir anda uçan bir üye ile konuşma fırsatı yakaladım. Kendisi sıcak paranın gelişini kutlamaya hazırlanırken bir anda onca zamandır yaptıklarının uçması ile yıkılmıştı. Ne mi yapmış?

Birden fazla account açarak hepsini birbirine bağlamış. :) Dolayısıyla aynı bilgisayardan açtığı birçok hesabın getirileri birbirine kar sağlamaya başladığında ip numarasından yakalanmış ve Depacco takibini başlatarak peşine düşmüş. :)

( Not: Hesabınız silinmemesi için gereken kriterler şunlardır.

- Farklı bilgisayarlarda olsa aynı modemden çıkan internet bağlantısını kullanıyorsanız; aynı ip üzerinden bağlanıyorsunuz demektir.
- Aynı ip üzerinden birbirine bağlı hesapları açmayın.
- Birbirne bağlı ne demek? Siz eşinizi veya kardeşinizi kendi linkinizle kendinize alt üye yapmışsanız; eşiniz ya da kardeşinizle bağlı bir hesap türüne sahip oluyorsunuz. Birbirne bağlı olan hesaplar aynı ip den bağlandığında; bu iki hesabında sizin tarafınızdan açıldığı varsayılarak hesaplar siliniyor.

Bu durumla alakalı çok e-mail aldığımdan site üzerinde bu açıklamayı yapmayı gerekli gördüm. )


Sonuç: Paralar puff diye uçmuş. Sadece paralar uçsa iyi hesabıda silindiğinden tüm üyelerinide kaybetmiş. İnanmayanlar için Depacco'nun ana sayfasının alt bölümlerinde "List of Deleted" yani silinenler listesi var. Girin ve bu aynı hesaba balı farklı hesaplar numarasını yapan yüzlerce hesabın nasıl silindiğini siz de görün.

İşin bir de şu tarafından bakalım. Depacco neden bu kadar para dağıtıyor? diyoruz ya... Düşünsenize bu güvenlik sistemi sayesinde kullanıcıların ne paraları sistemin içinde eriyip gidiyordur... Bu sayede üyelerine dağıtacakları ne büyük meblağlar tekrar Depacco'nun cebine giriyordur... Dolayısıyla sizin legal olarak biriktirdiğiniz 5000€ yu neden vermesinler ki ???

Kıvrak zekamızı kullanalım derken emeklerimizi heba etmeyelim.

Kurallara riayet ederek, dürüst kazanç sağlayalım... Durum şunu gösteriyor ki; haksız kazanç diye bir şey yalnızca sizin kendi düşünceleriniz içersinde yaşattığınız hayalleriniz...

Depacco.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder