17 Nisan 2009 Cuma

Depacco neden para dağıtıyor? Mantıklı açıklaması nedir?

Her üye olacak kişinin aklına ilk gelen "niye para versin ki?" sorusudur. Bunun mantıklı bir temele oturtulması çok önemli. Çünkü şu an bu parayı kazanamayacağını düşünen çok fazla insan olduğuna eminim.

Hemen anlatalım Depacco'nun mantık zincirini.

Bir düşünün; e-mail kutunuza sürekli sayısız spam mail geliyor. Öyle değil mi? Eskiden hepsini kendimiz silerdik ve bu işlemden dolayı sinir harbi yaşardık. Şimdi mail şirketleri bunu otomatik yapan filtreler kullanıyor. Yani aslında size gelenden çok daha fazlası filtrelerde size ulaşmadan siliniyor. Peki bu spam maili atanlar bu mailleri neden atar? Reaklam için tabii ki.

Bu filtreleme sistemi sayesinde bu şirketlerin reklam anlayışları ciddi bir hasar gördü. Bu sayede Depacco yeni bir sistem oluşturdu. Şöyle bir denklemi var bu durumun...

Reklam verecek şirket reklamını spam olarak gönderemediği için kendi bünyesine milyonlarca üyesi olan Depacco'ya başvuruyor. Depacco kendi kullanıcılarına bu reklamı mail yoluyla atacağını ve insanların bunu 30 sn. boyunca kapatmadan göreceklerini taahhüt ediyor. Bu sayede Depacco ile üyeleri arsında bir ortaklık başlıyor. Yani bir nevi spam mail alıyorsunuz ve o reklamı izliyorsunuz. Reklam veren şirketten alınan paranın büyük bir kısmını üyelerin açtıkları reklam ile birlikte onlara veren Depacco; üyeleri sayesinde para kazanıyor. Yani siz Depacco, Depacco'da sizin sayenizde para kazanıyor.

Depacco'nun en büyük avantajı şu... Birçok kullanıcı para yapıp uğraşamayacağım diyerek sistemi terk ediyor. Bu sayede terk eden üyelerinde paraları Depacco'ya kalıyor. Daha sonra da sistemi kötüleyen bir çok insanla karşılaşıyoruz. Depacco'nun para ödeme sıkıntısı yok. Asıl sorun bizim sabredip çalışmayı bırakmamız. :)

Depacco.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder