17 Nisan 2009 Cuma

5000 € ya ulaşanlar ne yapacaklar?

5000 € ya ulaşanlar ne yapacaklar?
Günlerce, aylarca inbox ınıza gelen mailleri tıkladınız para biriktirdiniz.
Paid to Click e düşen reklamlara tıkladınız para biriktirdiniz.
Başka kişileri sisteme dahil ettiniz para biriktirdiniz.
üyeleriniz başkalarını sisteme üye yaptı para biriktirdiniz.

Ve sonunda 5000€ yu buldunuz...

Tebrikler. :))

İşin birinci bölümünü bitirmişsiniz demektir. Şimdi işin ikinci kısmı başlıyor. Bunun için öncelikle moneybookers yada paypal hesabı açın ve Depacco'daki profil bilgilerinize girerek moneybookers için gerekli alanlar için istenen bilgileri girin. Bu arada profil bilgilerinizin (adres, isim, v.b. gibi) doğru olduğunu tekrar kontrol edin.

Bu işlemleri bitirdikten sonra menüden Payout kısmına tıklayın. Minimum toplamanız gereken rakama ulaştığınız için sistem size parayı alabilmeniz için başvuru formu çıkartacaktır. Gerekenleri yaparak başvurunuzu Depacco'ya yapabilirsiniz. Bu süreden itibaren Depacco öncelikle üyeliğiniz içerisinde biriktirdiğiniz paranın legal yollardan yapılıp yapılmadığını kontrol etmektedir. E-mail attık neden geri dönmediler diye hayıflanmayın. Çünkü hesabınızı kontrol etmeleri zaman alabilir. Eğer temiz çıkarsanız paranız moneybookers hesabınıza yatırılacaktır.

Moneybookers hesabınızdan da paranızı gerçek hesabınıza aktarmak için çalıştığınız bir bankanın yurt dışında beraber çalıştığı bir bankada hesap açabilir bu sayede paranın Türkiye'deki hesabınıza yatmasını sağlayabilirsiniz.

Kolay gelsin.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder